Fragt & retur

Leveringstid

Har vi varerne på lager, afsendes disse fra vores lager indenfor 24 timer. Den endelige leveringstid vil typisk være 1-4 dage. Der vil endvidere kunne forekomme yderligere leveringstid i større udsalgs- og salgsperioder, men vi bestræber os på at levere så hurtigt og effektivt som muligt.

Vi samarbejder med fragtudbyderne DAO, PostNord og GLS med administrering gennem Shipmondo. Der er endvidere mulighed for at anvende vores “Click & Collect” mulighed kvit og frit.

Vores fragtpriser udgør på nuværende tidspunkt følgende:

  • DAO Hjemmelevering – Gratis
  • DAO Pakkeshop – 39 kr.
  • GLS Pakkeshop – 39 kr.
  • GLS Erhverv – 39 kr.
  • PostNord Privat – 59 kr.
  • Click & Collect – Gratis

Ombytning

Hos Betweens.dk kan du ombytte dine varer i helt op til 365 dage efter, du har modtaget din pakke fra os. For at ombytte skal du lave en ny ordre hos os – også hvis der alene er tale om behov for at bytte til en anden størrelse. Når dette er gjort, sender du din anden ordre retur til os. Når vi modtager returforsendelsen, bliver denne ordre tilbagebetalt til samme betalingsmiddel som anvendt ved købet.

Returnering

Det er nemt at returnere dine varer med hurtig tilbagebetaling hos Betweens.dk.

HUSK du altid har 14 dages fuld returret på ubrugte produkter.

Du betaler selv for returforsendelsen til vores adresse Søndergade 4A, st., 7100 Vejle.
Din returlabel kan også bestilles igennem os via linket nederst på denne side.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller per efterkrav.

Kontakt Kundeservice

Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig på telefon 53 71 07 80 eller via nedenstående formular. Vi gør alt, hvad vi kan for at besvare dig hurtigst muligt.