Fragt & Levering

FRAGT & RETUR

Hos Betweens.dk har du 30 dages returret som gælder fra den dag du afhenter din pakke, eller får den leveret.

Husk ved køb af udsalgsvarer vil der typisk komme nogle ekstra dages levernings tid på. Dette skyldes travlhed under udsalg.  

Ved køb af gaver kan dette naturligvis forlænges dette gøres ved at tage kontakt til os via mail eller skrive en ordre kommentar ved købet (Hvordan gaven skal gives) Se nedenfor hvordan du returnere til Betweens.dk

Har det nedenstående ikke lige det svar du søger? Er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice på mail kontakt@betweens.dk

Vis du ønsker at sende retur til os, er der vedlagt en returseddel i din pakke som du skal udfylde og sende med retur. Du skal sende din retur pakke til 

Søndergade 4.A DK-7100 Vejle. Du kan også bestille et returlabel af os lige her – 

Vis du ønsker at ombytte en varer til noget andet eller en anden størrelse. Skal du ligge en ny ordre. Da vi på den måde undgår at den nye varer vil blive udsolgt i mens den anden kommer retur.

Hvis du ønsker at ombytte eller returnere en varer skal den denne være i original emballage, vareren må ikke være brugt eller have tegn på slid. Derudover skal der værer mærker på tøjet, ellers kan vi ikke sælge varerne til en ny modtager.

Når du sender dine varer retur skal du.

1. Pakke varen forsvarligt ind så den ikke får skader under trandsporten.

2. Udfyld din returseddel og vedlæg sammen med pakken

3. Bestil evt. dit returlabel igennem os – KLIK HER

Har du bestilt et returlabel igennem os til GLS er det vigtigt du aflevere pakken til en GLS pakkeshop. Pakken må ikke sendes til en pakkeboks eller posthus.

Derfor er det VIGTIGT at du ikke sender den retur med DAO da de indleverer pakken hos en pakke shop vis de kommer uden for åbningstider.

Betweens.dk

Søndergade 4.A

DK-7100 Vejle

GLS PAKKESHOP

Levering til pakkeshop 1-5 hverdage 

39 DKK

GLS ERHVERV

Levering til arbejdsplads 1-5 hverdage

49 DKK