Om os

Handel trygt og sikkert hos Betweens.dk

I dag forhandler BETWEENS modetøj til modebevidste teens mellem 7-18 år, og vi har dertil en kæmpe interesse for altid at kunne inspirere, med de skønneste og mest trendy styles til vores kunder.

Udover vores enorme interesse i modeverdenen og alt dens aktivitet er vi også yderst fokuseret på at give den bedste service til alle vores skulle kunder.

For os er det vigtigt, at i hos Betweens altid kan mærke der bliver gået den ekstra meter for jer.

Servicen skal man kunne mærke fra første step her på shoppen også på vores sociale medier. Hele holdet bag BETWEEBS gør alt hvad vi kan hver dag for at give jer den aller bedste service!

Hos BETWEEBS elsker vi at lytte til vores kunder, så synes i at der er noget vi kan gøre bedre eller skulle have gjort på en anden måde, så tøv ikke med at sende en mail til: Kontakt@betweens.dk. Så sørger vi for at i får den optimale service når i handler hos os!

Du finder den dag i dag det bedste udvalg fra både danske mærker men også udlandske mærker. Vi er stolte over at være godkendt som forhandler af Mads Nørgaard, Levi’s, Tommy Hilfiger, Rosemunde, Calvin Klein, GRUNT, D-xel, MP Danmark, HOUND, Champions, Jack and jones, KIDS ONLY, ONME, Sofie Schnoor & mange flere.